AIKO Juwelen

Hi,
Ik ben Dorien Naudts, de ontwerper en maker achter AIKO Juwelen. Het creëren van artistieke, imponerende, karaktervolle en originele juwelen is mijn passie. Gezien ik met materialen werk die niet altijd in grote oplage te vinden zijn, maakt dit de juwelen extra uniek. Zo kan het zijn dat er van een bepaald type oorbellen maar één of twee paren bestaan. Zo blijven mijn handgemaakte creaties ook echt exclusief.

Wil je graag je eigen juweel laten samenstellen voor een speciale gelegenheid? Stel je vraag en we zoeken samen naar het beste ontwerp! *

Mijn creaties zijn te bekijken én te koop op plaatselijke marktjes** of op deze website. Heb je zin in een home party**, om zo m’n ontwerpen bij je thuis te ontdekken? Dan kom ik graag naar je toe!

x
Dorien
AIKO Juwelen

info@aikojuwelen.be

Kleine Veldstraat 14
8750 Wingene
BTW: 0742.683.468


*Good to know: ik stuur mijn antwoorden met een info@ email adres dus soms komen deze in je Spam berichten terecht, controleer dit zeker!

**wegens corona kan dit niet door gaan, vanaf het terug mag laat ik het weten. Volg AIKO Juwelen zeker op facebook of instagram voor de allerlaatste updates.